Om Heinemann Retail

I Heinemann Retail stræber vi efter excellence. Vi yder altid en verdensklasse service for alle rejsende. Vi skaber uforglemmelige oplevelser og leverer attraktive tilbud til vores gæster.

I vores Tax Free Shops er der travlt, vi har gennemsnitlig 30.000 rejsende igennem vores forretninger hver dag. Vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den rejsendes ønsker og forventninger.

Vi tiltrækker og fastholder de dygtigste og mest engagerede medarbejdere. Vi har gode karrieremuligheder, attraktive personalegoder samt et socialt fællesskab.

I Heinemann tror vi på vores fantastiske medarbejderne. De der besøger Heinemann’s Tax Free Shops kan se frem til at blive rådgivet og serviceret, ikke bare kompetent, men også med et personligt touch.

Fra Sydney og København til Istanbul – Gebr. Heinemann driver og servicerer Tax Free Shops i internationale lufthavne verden over.
 

Vores vision og mission

Vision: 
Vi er en familie


Mission: 
Vi forvandler rejsetid til værdifuld tid, ved at være den mest menneskeorienteret virksomhed globalt indenfor rejsebranchen.


Vores Guidende Principper:

•    Vi er familie
•    Vi skaber tillid
•    Vi sikrer forandring
•    Vi når ud til mennesker


Vores Værdier:

•    Spetakulært sortiment
•    Uforglemmelige oplevelser
•    Uvurderlig rejseledsager
•    Attraktive prisfordele
•    Imponerende medarbejdere
•    Bæredygtig effekt
 

Ligestilling, diversitet og inklusion

For os er det meget enkelt. En arbejdsplads med diversitet, inklusion og kønsligestilling er en bedre arbejdsplads. Vi arbejder mod en lige kønsbalance i vores ledende stillinger og omfavner diversitet med respekt for den enkelte. Vi tror på, at en høj diversitet blandt vores medarbejdere, skaber en bedre kultur og bidrager til en sund virksomhed med overskud på bundlinjen.

Ligestilling, mangfoldighed og inklusion gør vores arbejdsplads unik

I Heinemann er du velkommen, uanset hvor du kommer fra, hvad du tror på, hvordan du ser ud, og hvem du kan lide at bruge din fritid med. Vi er mere interesseret i dine kompetencer, dit engagement og din lyst til at efterleve vores Mission og Principper.

 

 

En mangfoldig kultur i en moderne verden

Mangfoldige teams har flere og bedre ideer og hjælper os med at forstå og servicere vores kunder bedre. At have forskeligheder er ikke kun godt for vores medarbejdere, men det er også godt for Heinemann. De hjælper os også med at vokse som organisation og arbejdsplads. 

En inkluderende arbejdsplads er en bedre arbejdsplads

Som medarbejder ønsker vi ikke, at du bare skal komme igennem dagen, vi ønsker, at du skal trives, og det er kun muligt, hvis du føler dig sikker og virkelig kan være dig selv. Og når du bliver en del af Heinemann, vil vi gerne fastholde dig i familien, så vi kan udrette store ting sammen og bidrage til din personlige udvikling.

Det er vores mål at skabe et fuldt ud inkluderende arbejdsmiljø og at give alle lige muligheder, uanset seksuel orientering eller kønsidentitet.
 

Diversitetspagten

Vi forpligter os til at følge de fem transformationspricipper, Målbarhedsprincippet, Inklusionsprincippet, Fødekødeprincippet, Rollemodelsprincippet og Bestyrrelsesprincippet. Til bedre rammevilkår for diversitet i danske virksomheder og organisationer. 

 

Powered by Emply