Udvikling i Heinemann

- sammen skaber vi kundeoplevelser i verdensklasse

At have imponerende medarbejdere og ambassadørerne i Heinemann Retail, er det som skille os ud fra andre virksomheder.

Vi tiltrækker de mest engagerede, empatiske, autentiske, kreative og positive personligheder der alle bidrager til, at opretholde vores status som en af verdens førende virksomheder inden for Travel Retail.

Vi sætter en ære i at uddanne og udvikle vores medarbejdere. Hvert år afholder vi flere træninger og seminarer i Danmark og på locations rundt om i verden.

 

Salgsassistent eller sælger hos Heinemann Retail

Som salgsassistent eller sælger i en af vores afdelinger, vil du gennemgå en grundig onboarding, så du bliver klædt godt på til opgaverne.

Du vil løbende blive tilbudt kurser og uddannelse, som alle udvikler dine kompetencer indenfor produktkendskab, salg og service.

Din udvikling kan føre til en lederstilling indenfor salg.
Vi har et tæt samarbejde med de øvrige Heinemann outlets rundt i verden, så måske er du vores næste medarbejder i en af vores mange internationale outlets.

Lagerassistent

Vi har et stærkt lagerteam, som hver dag håndterer de op mod 80 paller med varer, der dagligt kommer direkte fra vores hovedlager i Tyskland. Dine udviklingsmuligheder indenfor lager og logistik er mange og alsidige.

 

Elev i Heinemann

Gebr. Heinemann Retail er godkendt til at uddanne både Butikselever og Lager/logistik lærlinge.

Som elev hos Heinemann Retail, vil du komme igennem et uddannelsesforløb med masser af afveksling, spændende afdelinger og rig mulighed for læring. Vi er en del af Danmarks største arbejdsplads inden for detailhandel med over 23.000 ansatte, heraf over 200 i Heinemann Retail.

Du vil under din uddannelse følge en uddannelsesplan, som er sammensat for at give dig bedst mulig indsigt i driften af vores 6 Tax Free Forretninger, samt driften af vores Warehouse.

Denne indsigt vil understøtte din læring i dit elevforløb bedst muligt.
Din elevtid vil indeholde et  spændende uddannelsesforløb med fokus på udvikling og på at skabe resultater.

Som arbejdsgiver har Heinemann et ansvar for, at du kommer igennem din uddannelse med et flot resultat på dit eksamensbevis og en masse ny viden som du både behersker samt kan bygge videre på.

Du vil blive en del af en stærk familievirksomhed med gode forankrede principper, samt passionerede og engagerede kolleger i et arbejdsmiljø med en uformel omgangsform, imødekommenhed, hjælpsomhed og godt humør.
 

Powered by Emply