Ledige stillinger

Hos Gebr. Heinemann Retail bliver du en del af et internationalt miljø, hvor engagement og fælles værdier betegner den kultur som skabes af vores 200 imponerende medarbejdere.

Se vores forskellige ledige stillinger i Københavns Lufthavn her.

Søg ledige stillinger

Karriere i Heinemann

Som ansat hos Heinemann får du muligheden for at skabe en karriere inden for både salg, lager/logistik samt administration.

Du har også mulighed for at blive elev.

Bliv en af de mere end 200 ansatte i Heinemann, med fokus på retail i Københavns Lufthavn - Danmarks største arbejdsplads med over 23.000 ansatte, hvor over 30 millioner mennesker hver år rejser igennem.
 

Læs mere her

Om Heinemann Retail

I Gebr. Heinemann Retail er vi mere end 200 medarbejdere, der dagligt varetager salget i 6 Tax Free Shops i Københavns Lufthavn.

Vi er en del af den tyske familieejede koncern, Gebr. Heinemann, med hovedkvarter i Hamborg. Find mere information på www.gebr-heinemann.de.
Gebr. Heinemann blev grundlagt i 1879 og er i dag en moderne, international handelsvirksomhed af femte generation af Heinemann-familien. Heinemann Retail er repræsenteret i mere end 200 lufthavne i 100 lande verden over, hvor de mere end 8.000 ansatte hver dag sørger for, at mere end 160.000 dagligt kunder får en god oplevelse fra en af vores 600 butikker.
 

Læs mere

Her finder du os

Vestvej 1, 2770 Kastrup, Terminal 2, Københavns Lufthavn

Powered by Emply